Mail limadragonfly@gmail.com Zutphen Netherlands shamanic healing consious sexuality bondage bdsm zutphen nederland netherlands lilithmagdalena plant medicijn plant medicine medicine dance ceremony ritueel soul voice soul retrieval sweatlodge zweethut deep integratiom bodywork massage tandava rape ayahasca peyote mapacho tabacco

Voor mij heel waardevol en inspirerend. Als je de mogelijkheid hebt hier aan deel te nemen kan ik het echt van harte aanbevelen. Het Biodanza & Sjamanisme Weekend gaat een prachtig weekend worden en ik ken LilithMagdalena als iemand die dit op een prachtige manier kan neerzetten en begeleiden. Zij creëert als geen ander een hele fijne, warme, veilige bedding waarin jouw proces helemaal de ruimte mag hebben in contact met alle elementen! .

 

Vorig jaar in oktober besloot ik in te stappen in de jaargroep bij Lima LilithMagdalena. Ik ben zo blij dat ik dit besluit genomen heb. Ik wist toen nog niet waar deze reis mij heen zou leiden. En wat een reis was het! Gisteren op Bevrijdingsdag hebben we onze laatste bevrijdende dag gedanst met elkaar! Diep dankbaar voel ik mij voor wat ik in dit prachtige traject heb mogen ervaren, ontvangen en ook loslaten. Iedere keer opnieuw was het magisch hoe naadloos mijn proces aansloot bij waar LilithMagdalena ons in meenam. De bedding die zij creëerde maakte het mogelijk voor mij om er helemaal in te stappen. Wat een cadeau! Zo intens dankbaar ook voor de verbinding die ik met mensen in de groep gevoeld heb. Het was zeker niet makkelijk om er iedere keer weer voor te gaan, kwetsbaar te durven zijn en elkaar hierin te zien en ontvangen. Het heeft mij enorm ondersteund in de levensprocessen waar ik de afgelopen maanden doorheen ben gegaan. Er heeft zich echt een nieuwe stroom in mij geopend, ik heb sleutels gevonden die nieuwe poorten geopend hebben en de connectie met mijn voorouders geopend hebben. Dat te ontdekken geeft mij een enorme kracht, ondersteuning en diep vertrouwen in het leven. Ik kan mijn plek weer voelen in het geheel. Zo dankbaar lieve LilithMagdalena voor de grote liefde, wijsheid, intuitie en naadloze afstemming waarmee je ons hierin heb meegenomen. 

 

In het najaar 2017 ben ik begonnen met biodanza en als ik nu naar mijn innerlijke wereld kijk heb ik heel wat oude wonden los gelaten en nieuwe innerlijke cadeaus mogen ervaren.

In het begin had ik veel weerstand en het leek wel of alles tegelijk zich openbaarde aan oude wonden in het dansen samen met de andere en met mijzelf. Het enige wat ik kon doen was het ervaren, erkennen en accepteren dat ik deze wonden had. Dankzij het delen met Lilith Magdalena kreeg ik inzichten hoe mijn innerlijke wereld functioneerde en door mij zelf meer liefde te geven en aan te geven wat ik nodig had van de groep kon ik het beetje bij beetje los laten . Nu sta ik heel anders in het leven, voel mij innerlijk vrijer en natuurlijk word ik nog steeds geraakt maar kan dit veel beter handteren en mee omgaan.

Wil je je even terug trekken om tot rust of tot jezelf weer te komen dan is dit altijd mogelijk.

Ook is er een ronde van het Hart waar alles gedeeld kan worden. In het dansen ben ik echt in thuis gekomen bij mij zelf en dat is eigenlijk het grootste cadeau wat ik mijzelf kon schenken.

 

Lieve Lilith Magdalena, zo op deze laatste dag van 2016 wil ik graag  zo vanuit het diepst van mijn wezen, mijn hart en ik als vrouw je bedanken voor de  massages, gecombineerd met de sjamanic healings die ik in het afgelopen jaar van je heb mogen ontvangen. 

 

Juist door deze combinatie heb ik mij over kunnen geven aan dit ritueel en ben zoveel verder gekomen in de verdieping naar mezelf.  De veiligheid, mede doordat je deze massage alleen voor vrouwen geeft, je wijsheid als Sjamaan, je onvoorwaardelijke liefde in het proces heb ik als een groot geschenk ervaren en wens ik mezelf en een ieder ander toe.

 

Hartegroet 

Antoinette Heijmans, Oosterbeek 

"Veilig, liefdevol, warm, compleet, vol, gedragen, gekoesterd, gezien, geraakt, overgave…. Dit zijn de woorden die voor mij passen bij de  Shamanic Holistic massage van LilithMagdalena.

 

Ik voelde dat mijn kleine kwetsbare meisje; dat meisje wat graag gezien en gekoesterd wilde worden echt even aandacht nodig had. Ik wist ook direct dat ik graag een massage van LilithMagdalena wilde ontvangen.

 

De combinatie van zachte, liefdevolle strelingen in volle aanwezigheid waar elke millimeter van mijn lichaam en ziel gezien en geraakt werd  met de sjamanic healing dmv klank, zang, geluid, maakte dat ik helemaal kon ontspannen, alles kon laten zijn en helemaal kon zakken in mijn vrouwelijkheid, mijn zachtheid en kwetsbaarheid. De volledige liefdevolle aanwezigheid van LilithMagdalena maakt dat overgave mogelijk is… hoe fijn !!!

 

We zijn samen een prachtig intiem proces aangegaan en ik kan het iedere vrouw aanbevelen die voelt dat zij in alles gezien en aangeraakt mag worden, in al haar rauwheid, naaktheid, kwetsbaarheid;zij die een proces van diepe verbinding met haar ZIJN wil aangaan, verbeteren of herstellen…

SvS, jan 2017

LilithMagdalena, wat een fijne, serene energie heeft ze.

Ik leerde haar kennen tijdens The Art of Feminine Presence. Steeds werd mijn aandacht getrokken naar de wijze waarop ze aanwezig was. Een bijzondere verschijning. 

Welke worsteling er ook was, ze bezit de kunst van het toelaten in al zijn aspecten.

Ik voel me bij haar zo enorm op mijn gemak, zo gezien, dat ik meteen ja zei toen ik hoorde dat ze dit jaar een cyclus healingzweethut ceremonies voor vrouwen zou gaan organiseren.

Ze ziet zonder te kijken, ze hoort zonder dat er gesproken wordt. Ze weet het van binnen uit.

Het is een bijzondere vrouw die ik elke andere vrouw van harte aanbeveel. Lieve LilithMagdalena, jij bent de belichaming van wat ik als Close2Nature ervaar.

Karina Stelloo, Lochem

  • Facebook Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now