Deep Integration Bodywork/Massage en intimiteitscoaching 

                                                                         opent via het lichaam de poort naar jouw hart en Ziel

Ontspanningsmassage en Deep integration massage & Soft Touch Gaia Body de-armouring.

Ik werk therapeutisch met vrouwen in het veld van intimiteit.

Als het passend is ook met mannen.

Je kunt hiervoor contact met mij opnemen.

Shamanic holistic massage

heeft haar basis in Kashmir en is ook bekend als de "yoga van de aanraking". Deze wortels hebben een brede bedding en ik put dan uit al mijn kennis. Jij ontvangt een diep helende massage waarbij vertrouwen, loslaten en overgave op de voorgrond staan.

Het is een zacht koesterende massagevorm in combinatie met een verdiepte ademhaling, waardoor het een meditatieve staat kan opwekken.

Het lichaam word aangeraakt op een intens diep niveau. Hierdoor kan het jou uitnodigen om te luisteren naar jouw werkelijke behoeften, zonder daarnaar te hoeven handelen in het moment.

De vloeibaarheid van de dans van aanraking geeft je de mogelijkheid om steeds subtieler de ervaringen te beleven om deze met jouw instinctieve weten te kunnen integreren.

In volkomen veiligheid werk ik met onverdeelde aandacht in afstemming met jou waarbij respect, koestering, ontvangen worden en daardoor heling mogelijk zijn.

 

Tijdens deze massage is er veel fysiek contact, bestaande uit trage, langzame strijkingen, afgewisseld met korte wrijvingen, knedingen , druk, pulseren en strelingen en werk ik met diverse energievelden en energiestromen in en rond het lichaam. Er is alle ruimte voor alles wat zich in jou wil openen. Weerstand, verlegenheid, angst, verdriet, schaamtegevoelens, maar zeker ook plezier, genot, herontdekte kracht en bevestiging van jouw bestaan.

Ik ondersteun jou fysiek, emotioneel en spiritueel  vanuit innerlijke rust en overgave, zodat jij je kunt ontspannen, loslaten en de verbinding met jezelf herstellen en verstevigen of zelfs delen van jezelf opnieuw ontdekken.

Voor veel mensen is dit ritueel van aanraking een mogelijkheid om te oefenen in veiligheid te openen en je te ontspannen in de vrouwelijke essentie Yin, de ervaring op te doen dat niks moet om weer terug te kunnen komen in de ontvankelijke Yin kracht. Dit is een weg naar diepgaande transformatie, omdat in onze wereld de Yang energie veelal op de voorgrond staat.

Misschien ten overvloede, maar ik noem het toch dat deze massage geen enkele sexuele intentie of handelingen omvat. 

Soft Touch Gaia Body de-armouring  

Tijdens deze sessies werk ik met veel respect aan het ondersteunen van het lichaam om blokkades en verstoorde energie weer toegangelijk te laten zijn. Dit heeft als resultaat dat we energieker worden en oude patronen en verwondingen kunnen ondersteunen en los te laten. Ik werk op zachte wijze, met geluid, licht, aanraking, adem en drukpunten. Tijdens deze sessies kan ik ook gebruik maken van oefeningen voor Psoas Release en EFT - Emotional Freedom techniques.

 

Deze wijze van werken sluit zeer goed aan bij mijn sjamanistische insteek in het ondersteunen van ons systeem op vele lagen. 

Er zijn meestal meerdere sessies (3-5) nodig om diepgaande veranderingen te ervaren, maar de eerste sessie brengt je meestal al op plekken waar je geen of moeilijk toegang toe had.

Mail limadragonfly@gmail.com Zutphen Netherlands shamanic healing consious sexuality bondage bdsm zutphen nederland netherlands lilithmagdalena plant medicijn plant medicine medicine dance ceremony ritueel soul voice soul retrieval sweatlodge zweethut deep integratiom bodywork massage tandava rape ayahasca peyote mapacho tabacco

  • Facebook Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now